Kan du støtte en familie som trenger det?

Bli frivillig for å bidra til at familier som trenger det får mer støtte i hverdagen.

Kvinne leker med barn på gulvet

Kirkens Bymisjon satser på Home Start, og Haugesund kommune er støttespiller.
Dette er et prosjekt der frivillige blir familiestøtte for en barnefamilie som trenger det. Kanskje mangler de nettverk for avlastning, eller trenger hjelp til å få hverdagslogistikken til å gå opp.
De trenger flere gode folk på laget! Har du noen timer å avse?

Par på kjøkkenet med småbarn. Kvinne sitter med barnet som holder å leke med ting i oppvaskemaskinen

Home start avdeling Karmøy utvides til Haugesund og har behov for flere frivillige!

Home – Start Familiekontakten er et familiestøtteprogram som går ut på at en frivillig går inn i en småbarnsfamilie med støtte i hjemmet. Det er krav om at familien må ha minst ett barn under skolealder. Tilbudet er to til fire timer støtte i uken i ca. et halvt år. Behovene i familiene er ulike, og vi er opptatt av å få tak i gode frivillige familiekontakter. Vi trenger folk som liker å være sammen med barn, og som har litt erfaring, enten foreldreerfaring eller fra jobb med barn. 

Avdeling Karmøy/Haugesund starter opp kurs av frivillige i Kopervik 20. september. Da starter et seks ukers kurs der de frivillige én kveld i uken blir forberedt på rollen som familiekontakt. I første omgang er kurset lokalisert i Kopervik, men det vil bli satt opp kurs i Haugesund på et senere tidspunkt.

For mer informasjon se:

Til frivillige | Home Start (homestartnorge.no)

For påmelding til kurs:

Haugesund/Karmøy | Home Start (homestartnorge.no)

Dersom dere har spørsmål om Home start eller hva det vil si å være frivillig. Ta kontakt med Heidi Husebø på tlf: 411 95 218.